ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Ράφαελ για την εστία

Προτάθηκε ο Ράφαελ για την εστία

Ο 34χρονος γκολκίπερ της Κάλιαρι, Ράφαελ, είναι μία από τις περιπτώσεις που θα εξεταστούν από την ιταλική αγορά.

Ο Χουάν Πάμπλο Καρίσο δεν είναι η μοναδική επιλογή για την εστία, που εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι από την ιταλική αγορά. Υπό προϋποθέσεις, ένας άλλος τερματοφύλακας θα απασχολήσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, εφόσον εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

Πρόκειται για τον 34χρονο γκολκίπερ της Κάλιαρι, Ράφαελ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αλλά διαθέτει ιταλικό διαβατήριο. Ο Ράφαελ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2017, αλλά δεν υπολογίζεται και διαπραγματεύεται την αποδέσμευση του τον Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2007 με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα, με την οποία μέτρησε 307 συμμετοχές. Το προηγούμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στην Κάλιαρι, με τον προπονητή να προτιμά βασικό τον Μάρκο Στοράρι και τον Ράφαελ να παραμένει αναπληρωματικός. Έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές στη Serie A, λόγω ενός τραυματισμού και μιας αποβολής του Στοράρι.

Ο Ράφαελ θέλει να αγωνιστεί ξανά βασικός, έχει βελτιωθεί ποδοσφαιρικά μέσω της ιταλικής σχολής και εφόσον αποδεσμευτεί, θα αποτελούσε μία αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ