ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται στον Παναθηναϊκό ο Τιοτέ

Προτάθηκε και εξετάζεται στον Παναθηναϊκό ο Τιοτέ
Τιοτέ

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ, Σεΐκ Τιοτέ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται. Ενήμερος για την περίπτωση του Ιβοριανού ο Αντρέα Στραματσόνι. (VIDEO).

Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δεν είναι μόνο ο Φελίπε Μέλο της Ίντερ στη λίστα του "τριφυλλιού". Άλλωστε η ατζέντα του Αντρέα Στραματσόνι είναι μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ακόμα όνομα που έχει προταθεί είναι ο Σεΐκ Τιοτέ.

Ο διεθνής χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού παραμένει... ανενεργός στη Νιούκαστλ, παρότι βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στη Γαλατάσαράι το καλοκαίρι. Ο 30χρονος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τις τελικές επαφές, δίχως να κλείσει το deal. Νωρίτερα, ο Αφρικανός βρισκόταν στη λίστα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν stand by, μιας και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που παρουσιαζόταν φευγάτος, έμεινε στο Λιμάνι.

Ο Τιοτέ είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1986 και ξεκίνησε από την ακαδημία της Bido, ομάδα της χώρας του. Το 2005 πήγε στην Άντερλεχτ, ενώ τη σεζόν 2007-2008 δόθηκε δανεικός στη Ρόντα. Το 2008 υπέγραψε σε μια άλλη ολλανδική ομάδα την Τβέντε, στην οποία έμεινε για μια διετία. Το 2010 φόρεσε τη φανέλα της Νιούκαστλ, στην οποία έχει καταγράψει 154 συμμετοχές (έχει και 9 γκολ).

Με την Εθνική του ομάδα ο Αφρικανός έχει καταγράψει 52 συμμετοχές και έχει σκοράρει μία φορά. Έχει αγωνιστεί στο Champions League με την Άντερλεχτ, έχει παίξει στα προκριματικά της διοργάνωσης με την Τβέντε, στο Europa League με Τβέντε και Νιούκαστλ, αλλά και στην Premier League.

Ο Τιοτέ δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο στη Νιούκαστλ (λήγει το 2017), ωστόσο το θέμα της λύσης είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τυπικό. Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι ενήμερος για την περίπτωση του Ιβοριανού, η οποία παραμένει στη λίστα του.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου, αλλά αν τον Δεκέμβρη αποχωρήσει παίκτης που πιάνει θέση, τότε πρόβλημα δε θα υπάρξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ