ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση όχι, ενδιαφέρον ναι για Γιουνές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Χαμζά Γιουνές και το Sport24.gr εξηγεί τι πρέπει να προηγηθεί για να φορέσει τα πράσινα ο 31χρονος επιθετικός.

Ο Χαμζά Γιουνές ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως στο Τριφύλλι δεν συμμερίστηκαν την άποψη του... Όπως διευκρίνισαν, δεν έχει προταθεί το παραμικρό στον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Γιουνές αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος το έχει παραδεχτεί δημοσίως. Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί διερευνητική κρούση από το Τριφύλλι, αλλά όχι κάτι περισσότερο και σίγουρα όχι επίσημη πρόταση.

Το σημαντικότερο εμπόδιο είναι ότι ο Γιουνές δεν κατέχει κοινοτικό διαβατήριο και ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Ακόμα και στην απελευθέρωση μιας θέσης, δεν είναι βέβαιο ότι θα την καλύψει με τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ εκκρεμούν βασικά κενά στο ρόστερ.

Η απόκτηση του Γιουνές εξαρτάται από την έγκαιρη αποχώρηση των Μπουμάλ, Ατζαγκούν, Γουακάσο και ίσως του Μολέντο. Εφόσον αδειάσουν αρκετές θέσεις μη κοινοτικών, τότε η απόκτηση του Τυνήσιου θα καταστεί εύκολη υπόθεση. Αλλά, όχι πιο πριν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ