ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση Ολυμπιακού στον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει στον Παναθηναϊκό για να κάνει δικό του τον Μολέντο 600.000 (450.000 +144.00) ευρώ συν τον Καραμάνο σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3.

Να κάνει δικό του τον Ροντρίγκο Μολέντο θέλει ο Ολυμπιακός και για αυτό και κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του για τους επόμενους έξι μήνες.

Η πρόταση αυτή σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 είναι της τάξεως των 450.000 ευρώ απευθείας στον Παναθηναϊκό και να πληρώσει η ομάδα του Ολυμπιακού τις 144.000 ευρώ που οφείλονται στον Βραζιλιάνο συν τον Τάσο Καραμάνο δανεικό και πληρωμένο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την Τρίτη είχε γίνει γνωστό πως άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα είχε μπει στη μέση για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου και όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θέλησε με αυτή τη πρόταση να μπει "σφήνα" στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μολέντο στον ΠΑΟΚ.

Η προσφορά του Ολυμπιακού είναι καλύτερη σε χρήματα απ' αυτή του ΠΑΟΚ, υστερεί σε παίκτες όμως ένας έναντι δυο, αλλά ο Παναθηναϊκός καίγεται για έναν επιθετικό και ο Καραμάνος ίσως να ήταν η ιδανική λύση για την επίθεση των πράσινων.

Την τελικά απόφαση αναμένεται να την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος, κάτι που θα συμβεί άμεσα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι λίγη ώρα αργότερα ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ