Προσωρινός συμβιβασμός για Παναθηναϊκό και Τελάντερ

Προσωρινός συμβιβασμός για Παναθηναϊκό και Τελάντερ

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ έφτασαν σε συμφωνία για την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Δανού κεντρικού αμυντικού.

Χρειάστηκε να φτάσει στο παρά ένα, αλλά ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει και αυτή τη φορά τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών... Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ και ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ κατέληξαν σε προσωρινό συμβιβασμό και η πλευρά του Δανού κεντρικού αμυντικού θα ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που έχει καταθέσει.

Η διοίκηση κατέβαλλε το πρωί της Τετάρτης (29/11) ένα μέρος από την οφειλή των 42.000 ευρώ στον Τελάντερ και έχει δεσμευτεί να εξοφλήσει το υπόλοιπο στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Η συνδυασμένη κίνηση ικανοποίησε τον 26χρονο στόπερ, ο οποίος συναίνεσε στην ανακωχή με τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, ο Τελάντερ δείχνει διάθεση να συνάψει έναν νέο διακανονισμό, με πιο ευνοϊκούς όρους για το Τριφύλλι, σε ότι αφορά την αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του το προηγούμενο καλοκαίρι, με προϋπόθεση να εξοφληθεί τα δεδουλευμένα του.

Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ότι ο Τελάντερ παραμένει δύσπιστος ως προς την ικανότητα της ΠΑΕ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα "μπρος-πίσω". Συνεπώς, περιμένει να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα και αναλόγως θα πορευτεί.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24