ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσωρινή αποβολή από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού για τρεις "άτακτους"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας πήρε την απόφαση να αποχωρήσουν προσωρινά τρία παιδιά από την ακαδημία λόγω μη τήρησης των κανόνων διαμονής στον ξενώνα του "Γ. Καλαφάτης".

Μια δύσκολη απόφαση κλήθηκε να πάρει πριν από μια εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας.

Μια απόφαση που από τη μια έβαζε ως προτεραιότητα την εύρυθμη λειτουργία του ξενώνα και της διαμονής των παιδιών που μένουν εσώκλειστα, μακριά από τους γονείς τους, αλλά από την άλλη οδηγούσε τρία παιδιά στην αποχώρηση τους, αρχικά προσωρινή, από τον Παναθηναϊκό. Παιδιών που είχαν κερδίσει μια θέση στην ακαδημία του Παναθηναϊκού λόγω του ταλέντου τους.

Συγκεκριμένα, τρία παιδιά της Κ17 ενημερώθηκαν, όπως και οι γονείς τους, πως επειδή δεν τηρούσαν τους κανόνες της διαμονής στους ξενώνες του Παναθηναϊκού έπρεπε να απομακρυνθούν προσωρινά και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει νέα αξιολόγηση και κάποιοι εξ αυτών αν όχι και οι τρεις να επιστρέψουν. Άλλωστε τα δελτία τους ανήκουν ακόμα στο τριφύλλι. Ουσιαστικά είναι στο χέρι τους να καταλάβουν τι έκαναν λάθος και να επιστρέψουν.

Ο Τάκης Φύσσας έφτασε σε αυτή την απόφαση καθώς κάποια γεγονότα ήταν επανειλημμένα και δεν συνέβησαν απλά μια φορά ώστε μια συγγνώμη να φτάνει και να δοθεί δεύτερη ή και τρίτη ευκαιρία. Άλλωστε είχε προειδοποιήσει και τα τρία παιδιά ώστε να είναι πιο προσεχτικοί.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής όμως έβαλε πάνω από όλα την εύρυθμη λειτουργία του ξενώνα και θέλησε παράλληλα να περάσει και ένα μήνυμα σε όσα παιδιά διαμένουν μέσα στο "Γ. Καλαφάτης" ότι για όλους προέχει πρώτα η τήρηση και ο σεβασμός στους κανόνες και μετά το ταλέντο, οι νίκες και τα πρωταθλήματα.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η απόφαση που πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού γίνεται ακόμα πιο σημαντική και δείχνει τι βάζουν πάνω απ' όλα στον Παναθηναϊκό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Φύσσας πήρε την απόφαση και την ανακοίνωσε λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι της Κ17 με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού που έληξε ισόπαλο 1-1.

Δεν περίμενε δηλαδή να περάσει το ντέρμπι. Εκεί όπου πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών να έπαιζαν και ίσως και να βοηθούσαν τους πράσινους να πάρουν τη νίκη.

Η νίκη και το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός για την ακαδημία αν πρώτα απ' όλα δεν τηρούνται οι κανόνες που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ