ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια να σπάσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να λύσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο που είναι στο τελικό στάδιο επανόδου του από τον σοβαρό τραυματισμό του με σκοπό να γλιτώσουν το πιο βαρύ συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στο πράσινο μπάτζετ.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλοντας να δείξει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είχε δηλώσει πως οι διοικούντες είχαν ζητήσει από τον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να λύσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνου που ήταν τραυματίας.

Κάτι που δεν είχε δεχτεί κανείς εκ των δυο αφού το θεωρούσαν ανεπίτρεπτο να πουν οτιδήποτε στον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος έδινε τη μάχη του ώστε να επιστρέψει και πάλι υγιείς στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον όμως και μετά τις αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της ΠΑΕ η σκέψη αυτή επανήλθε στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και υπάρχει η επιθυμία να προβούν σε λύση της συνεργασίας τους με τον Λουτσιάνο.

Ούτως ώστε το τριφύλλι να απαλλαγεί από το υψηλότερο συμβόλαιο (550.000 ευρώ) που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μπάτζετ των πράσινων.

Το αν θα τα καταφέρουν ή όχι όμως μένει να το δούμε το προσεχές διάστημα. Δεν αποκλείεται οι πράσινοι να εντείνουν τις προσπάθειες τους τις επόμενες μέρες έχοντας στο μυαλό τους πως το πρωτάθλημα Βραζιλίας ξεκινάει στις 14 Απριλίου και θα μπορούσε ο Λουτσιάνο να βρει μια ομάδα να αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Σε μια πρώτη επαφή που έγινε πριν κάποιες μέρες ο Λουτσιάνο ζήτησε να πληρωθεί όλο το φετινό συμβόλαιο του, από το οποίο έχει πάρει ελάχιστα χρήματα, για να αποχωρήσει. Κάτι που φυσικά δεν ήθελαν επ' ουδενί να κάνουν οι πράσινοι για αυτό και η πρώτη κουβέντα έμεινε εκεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ