ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια επιδότησης και για το Απήλιον

Προσπάθεια επιδότησης και για το Απήλιον
Απήλιον

Προσπάθειες για κοινοτική επιδότηση στην έκταση των 50 στρεμμάτων δίπλα από το Απήλιον προσπαθεί να κλείσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Παναθηναϊκό σχετικά με την ανάπλαση του ''Απόστολος Νικολαΐδης'' αλλά και την αξιοποίηση της έκτασης που έχει αγοραστεί δίπλα από το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Όσον αφορά την έκταση των 50 στρεμμάτων που έχει αγοραστεί στο Κορωπί, η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να εξασφαλίσει επιδότηση μέσω του προγράμματος ''JESSICA'' (είναι το πρόγραμμα που είχε προσπαθήσει η ΠΑΕ να πάρει επιχορήγηση για το γήπεδο στον Βοτανικό) για ν' αρχίσουν τα έργα στην συγκεκριμένη έκταση και να κατασκευαστούν νέα γήπεδα για τις Ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι θα επιδιώξουν την συγκεκριμένη επιδότηση να την εξασφαλίσει η εταιρεία ''Παναθηναϊκός Soccer Schools'' που έχει στην κατοχή της το δίκτυο των ακαδημιών του Τριφυλλιού και επιθυμεί να το βελτιώσει και να το διευρύνει.

Το πρόγραμμα ''JESSICA'' επιδοτεί εταιρείες που έχουν προοπτικές ανάπτυξης και η ''Παναθηναϊκός Soccer Schools'' έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καθώς βρίσκεται σε ανάπτυξη, ενώ έχει και έσοδα από τις εγγραφές στις ακαδημίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ