ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόσκληση Θεοδωρόπουλου στους παλιούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Πρόσκληση Θεοδωρόπουλου στους παλιούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κάλεσε τους βετεράνους του Παναθηναϊκού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα τους παρουσιάσει το σχέδιο του για την αποφυγή της κατάρρευσης της ΠΑΕ.

Προσκλητήριο προς όλους τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, απεύθυνε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Ο βιομήχανος κάλεσε παλιούς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού απ' όλες τις γενιές να συστρατευτούν και θα τους παρουσιάσει το σχέδιο του για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 στο ξενοδοχείο "Χίλτον" και μεταξύ άλλων, αναμένεται να παραστούν οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς κ.α. Επίσης, θα συμμετέχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει οι λεπτομέρειες του σχεδίου του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι εκείνος ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συσπείρωση. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται διατεθειμένος να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ή να εμπλακεί με τη διοίκηση του Τριφυλλιού. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις επόμενες ώρες...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ AΠΟ ΤΟΝ "MR. CHIPITA"

Πρωτοβουλία σωτηρίας από τον Θεοδωρόπουλο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24