ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή ο Βέμερ, κίνδυνος από Τελάντερ

Προσφυγή ο Βέμερ, κίνδυνος από Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γενς Βέμερ προσέφυγε στην ΕΠΟ διεκδικώντας περίπου 550.000 ευρώ και την ελευθερία του, ενώ ο Ράσμους Τελάντερ σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή στη FIFA. Δεν έχουν πληρωθεί οι τέσσερις που δεν υπολογίζονται.

Κατά τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη διακοπή της συνεργασίας του, ο Γενς Βέμερ επέμενε να λάβει ολόκληρο το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του, για να συναινέσει στην αποδέσμευση του. Μία απαίτηση που προβάλλει και στην προσφυγή που κατέθεσε στην ΕΠΟ, διεκδικώντας την ελευθερία του και τα οφειλόμενα των τελευταίων έξι μηνών...

Ο Γερμανός δεξιός μπακ προσέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και ζητά να του επιδικαστούν περίπου 550.000 ευρώ από την ΠΑΕ. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι δόσεις Φεβρουαρίου και Μαΐου του 2017, οι αποδοχές του για τη σεζόν 2017-2018 και χρήματα που αφορούν πριμ και παροχές, όπως το ενοίκιο του σπιτιού του και για τις υποχρεώσεις του αυτοκινήτου του.

Πρόκειται για μία περίπλοκη κατάσταση, από τη μία ο Βέμερ δείχνει αδιαλλαξία για τη λύση του συμβολαίου του και από την άλλη, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν φρόντισε να καλυφθεί απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι δυσαρεστημένος και να χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα για να ενισχύσει τη θέση του.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Ο Ράσμους Τελάντερ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχουν σημειώσει πρόοδο στις συνομιλίες για τη διακοπή της συνεργασίας τους, εντούτοις ο Δανός στόπερ σκέφτεται πολύ σοβαρά να προσφύγει στη FIFA. Ο Τελάντερ, όπως και ο Βέμερ, δεν έχει εξοφληθεί τη δόση συμβολαίου του Φεβρουαρίου και του Μαΐου και δεν έχει εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις για την εξόφληση του. Συνεπώς, ίσως επιλέξει τη νομική οδό για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και να ασκήσει πίεση για μία καλύτερη συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει πληρώσει τις δόσεις Μαΐου και Φεβρουαρίου και στους Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις. Ο Αργεντινός είναι επίφοβος να επιλέξει τον ίδιο τρόπο αντίδρασης με τον Βέμερ, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο, ο οποίος βλέποντας ότι έχει περιθώρια παραμονής, δείχνει διαλλακτικότητα στο οικονομικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ