ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Να σκληρύνουν την στάση τους απέναντι στην διοργανώτρια αρχή σε ότι έχει να κάνει με την αναδιάρθρωση αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα το θέμα της αναδιάρθρωσης και η απόφαση για συμμετοχή στην Football League των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που εναντιώθηκε.

Τόσο στην αρχική συζήτηση με τον Στράτο Σωπήλη εκ μέρους του Παναθηναϊκού να λέει "'όχι" ενώ και εν συνεχεία όταν τέθηκε προς ψήφιση η σχετική διάταξη από τον Παναθηναϊκό και πάλι ήρθε η μοναδική αρνητική ψήφος ενώ η Ξάνθη απουσίαζε.

Οι πράσινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πράξεις και να σκληρύνουν την στάση τους και έχοντας έννομο συμφέρουν κατέθεσαν ένσταση στην Σούπερ Λίγκα κατά της απόφασης για αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος.

Με την κίνηση τους αυτή οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν στρέφονται ενάντια στις τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή, αλλά ενάντια στην διοργανώτρια αρχή, καθώς θεωρούν πως η συγκεκριμένη απόφαση ακόμα και παρά το γεγονός ότι πάρθηκε κατά πλειοψηφία είναι παράνομη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ