ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή από τον Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Προσφυγή από τον Πέτριτς στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αποκαλύπτει το "Έθνος", ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας 200.000 ευρώ από τους "πράσινους".

Τα οικονομικά αγκάθια δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό και όπως αποκαλύπτει το "Έθνος" της Παρασκευής (17/11), ένας ακόμη πρώην "πράσινος" έκανε προσφυγή διεκδικώντας 200.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος", ο δικηγόρος του Μλάντεν Πέτριτς κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας το ποσό των 200.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στην εφορία του τελευταίου συμβολαίου του με το "τριφύλλι" (2015-16).

Ο παλαίμαχος Κροάτης άσος, μίλησε δύο φορές το τελευταίο δίμηνο με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Επεδίωξε δις επικοινωνία (τηλέφωνο και μήνυμα) και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος όμως δεν του… απάντησε καν και πλέον αποφάσισε να κινηθεί νομικά, για να διασφαλίσει την εξόφληση του ποσού.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα (20/11) επίσης, θα εκδικαστεί απ’ την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου (διεκδικεί 55.000 ευρώ), ενώ αντίθετα, αποσύρθηκε το δικόγραφο του Ταυλαρίδη, αφού τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα με τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ