ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς συμφωνία για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας

Προς συμφωνία για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας

Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης συζητούν για τη συνολική χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr για τις εκκρεμότητες.

Από τις 11 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε αποκαλύψει σε ιστοσελίδα της Πρέβεζας, την πρόθεση της διοίκησης να συμφωνήσει με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη συνολική χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Προς το παρόν, στην Παιανία προπονούνται τμήματα της ακαδημίας, όπου χρησιμοποιούν δύο γήπεδα και αποδυτήρια. Η σύμβαση που έχει υπογραφεί προβλέπει ένα συμβολικό τίμημα και τα έξοδα συντήρησης βαραίνουν την ΠΑΕ.

Παρότι επισήμως έχει διαψευστεί, η διοίκηση έχει συζητήσει με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη την προοπτική της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο παλιό αθλητικό του κέντρο. Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα.

Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Ο «καπετάνιος» έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Χρήστος Παναγόπουλος ενεργεί ως διαμεσολαβητής και αυτό διευκολύνει τις συζητήσεις. Επιπροσθέτως, η παρουσία των Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη συμβάλλει στην διαλλακτικότητα του ιστορικού προέδρου του Τριφυλλιού, αφού τους θεωρεί δικά του παιδιά.

Η εκκρεμότητα αφορά το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων και τον ΕΝΦΙΑ, υποχρεώσεις που θα τις καλύψει η ΠΑΕ. Το ενοίκιο θα παραμείνει συμβολικό, ενώ αρχικά το μισθωτήριο θα λήξει τον Ιούνιο του 2018. Επίσης, υπεύθυνη για το αναγκαίο προσωπικό θα είναι η ομάδα.

Εφόσον όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία της σεζόν 2017-2018 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ