ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς επίλυση ο Παναθηναϊκός με Βέμερ και Μπούρμπο

Προς επίλυση ο Παναθηναϊκός με Βέμερ και Μπούρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει βρει σημείο συνεννόησης με τους Γενς Βέμερ και Χρήστο Μπούρμπο για την εξόφλησή τους και περιμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Κοντά στο να κλείσει άλλα δύο ανοιχτά μέτωπα βρίσκεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μετά τον συμβιβασμό με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την προηγούμενη εβδομάδα τις προσφυγές των Γενς Βέμερ και Χρήστου Μπούρμπου, οι οποίοι έχουν εγείρει απαιτήσεις από την ΠΑΕ.

Ο Βέμερ διεκδικεί περίπου 100.000 ευρώ για την αποπληρωμή της εφορίας του, ενώ ο Μπούρμπος ζητά τα δεδουλευμένα του (λιγότερα από 50.000 ευρώ) από την περίοδο που φόρεσε τα πράσινα, από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε συνομιλίες με τον δικηγόρο των δύο ποδοσφαιριστών, Πάρη Ατλαμάζογλου, αλλά δεν κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία. Ωστόσο, οι διαφορές είναι μικρές και το Δικαστήριο θα δώσει τη λύση, αποφασίζοντας την εξόφληση του Μπούρμπου σε μία ή δύο δόσεις και την αποπληρωμή της εφορίας του Βέμερ σε 4 ή 5 μήνες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές και ο εκπρόσωπος τους, υπήρξαν διαλλακτικοί απέναντι στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διευκολύνοντας την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για πιο ευνοϊκούς συμβιβασμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του γενικότερου “συμμαζέματος” στα οικονομικά, η ΠΑΕ πλήρωσε εγκαίρως την πρώτη από τις έξι δόσεις του διακανονισμού με τον Πέτριτς, ενώ κατέβαλε χρήματα και στον Γιάννη Αναστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ