ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Πράνιτς

Zagreb, 15.11.2015 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoèi prijateljske utakmice s Rusijom. Na fotografiji Danijel Pranjiæ, Nenad Kronjar. 
foto HINA/ Daniel KASAP / dk
Zagreb, 15.11.2015 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoèi prijateljske utakmice s Rusijom. Na fotografiji Danijel Pranjiæ, Nenad Kronjar. foto HINA/ Daniel KASAP / dk FAH

Ο Ντανιέλ Πράνιτς επέστρεψε νωρίτερα στην Αθήνα και εξετάστηκε από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρει ότι οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν κρίνονται ανησυχητικές.

Παρών στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ήταν ο Ντανιέλ Πράνιτς την Τρίτη (17/11), επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Ζάγκρεμπ, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο Πράνιτς εξετάστηκε από τον γιατρό του Τριφυλλιού, ε πειδή είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν είχε προπονηθεί από το Σάββατο, ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή για το διεθνές φιλικό με τη Ρωσία.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο Κροάτης δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ματς (21/11) με τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις των επόμενων δύο ημερών, αν και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ένας από τους λόγους που επέστρεψε νωρίτερα στην Αθήνα, αφορά το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, διότι ο 33χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί. Ο Πράνιτς υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή για την αριστερή πτέρυγα, είτε ως χαφ, είτε ως μπακ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ