ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε κανονικά ο Νίνης

Προπονήθηκε κανονικά ο Νίνης
Σωτήρης Νίνης INTIME SPORTS

Η ευχάριστη είδηση στις προπονήσεις του "τριφυλλιού" την Πέμπτη, ήταν η παρουσία του Νίνη σε όλο το κανονικό πρόγραμμα. Τα εισιτήρια με Ατρόμητο.

Σε όλη την διάρκεια της προπόνησης και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προπονήθηκε την Πέμπτη, ο Σωτήρης Νίνης.

Μια είδηση σαφώς που χαροποίησε τόσο την τεχνική ηγεσία αλλά και τους συμπαίκτες του Έλληνα διεθνή μέσου που μετράει αντίστροφα για την επίσημη επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δίτερμα έχοντας ρόλο μπάλαντέρ ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς όμως να δέχεται μαρκαρίσματα.

Θεραπεία πάλι ο Ρούντολφ

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα από το ματς με την Δόξα Δράμας, στην προπόνηση της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον αγώνα με τους "μαυραετους" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ρούντολφ και Σεϊταρίδης.

Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση πως από σήμερα Πέμπτη, τίθενται στην διάθεση των οπαδών του τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

"Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που θα διεξαχθεί στις 22/1/2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€, 15€ και 30€. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ