ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε κανονικά ο Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ(Α) ΜΟΥΝΑΦΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ(Α) ΜΟΥΝΑΦΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μπήκε στην προπόνηση της Τρίτης και τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Συνέχισε το ατομικό ο Βιγιαφάνιες.

"Παρών" για το αθηναϊκό ντέρμπι, δήλωσε ο Ροντρίγκο Μολέντο... Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (14/11), όπως άλλωστε αναμενόταν και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες γυμνάστηκε ατομικά, αλλά προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς. Λογικά, ο Αργεντινός θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του στις επόμενες ημέρες και θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση τεχνικοτακτικής με πάσες και παιχνίδι τακτικής. Οι Τσάβες, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οιΛουτσιάνο, Κουρμπέλης, Κότσαρης έκαναν θεραπεία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ