ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκαν οι Πράνιτς και Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

Προπονήθηκαν οι Πράνιτς και Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Πράνιτς και ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Τους ανέμενε, μεν, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι σιγουρεύτηκε για την ετοιμότητα του Ντανιέλ Πράνιτς και του Γιώργου Κουτρουμπή όταν τους είδε να γυμνάζονται κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Ιταλός υπολογίζει τους δύο ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και τους ενέταξε στο σχεδιασμό του.

Ο Μπεργκ πήρε μέρος στο πρόγραμμα, δείχνοντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σε εξαιρετική ψυχολογία, απόρροια της πρόκρισης της Σουηδίας επί της Δανίας.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία, με τους δύο παίκτες να μην υπολογίζονται για το ντέρμπι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (20/11) στις 17:00 και μετά, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ