ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκαν οι Μπεργκ και Καρέλης

Προπονήθηκαν οι Μπεργκ και Καρέλης
INTIME SPORTS

Οι Καρέλης και Μπεργκ προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους, με τον πρώτο να είναι έτοιμος να αγωνιστεί εναντίον του Αστέρα και τον δεύτερο να αυξάνει τις πιθανότητες του.

Μία ημέρα μετά τον μυικό σπασμό που υπέστη στη γάμπα, ο Νίκος Καρέλης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (11/12) και έδειξε ότι δεν τίθεται θέμα απουσία τους από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, την Κυριακή (13/12). Ο 23χρονος επιθετικός δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Θετική εξέλιξη υπήρξε και με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μετά από πολλές ημέρες ατομικού προγράμματος, γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (13/12) ματς αυξήθηκαν, αλλά ακόμα δεν έχει ρυθμό λόγω της αποχής του.

Ο μοναδικός ο οποίος παραμένει εκτός των πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία και προπονήθηκε μόνος του. Στο μεταξύ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (12/12) και μετά, θα ανακοινωθεί η αποστολή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ