ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα οι Βαλμάς, Κουντουριώτης

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα οι Βαλμάς, Κουντουριώτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο νέα πρόσωπα θα έχει η σημερινή προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού καθώς οι Βαλμάς, Κουντουριώτης ειδοποιήθηκαν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα μαζί με τον Ξενόπουλο.

Δυο νέα πρόσωπα, προερχόμενα από την ακαδημία του τριφυλλιού, θα βρεθούν την Δευτέρα (24/7) το πρωί στην προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Βαλμά και Χρήστο Κουντουριώτη. Και οι δυο τους, υπέγραψαν συμβόλαιο πριν ένα μήνα, ειδοποιήθηκαν πριν από το φιλικό της Κυριακής της Κ20 με τον Πανιώνιο πως την Δευτέρα θα προπονηθούν με τους άνδρες.

Οι δυο 18χρονοι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν στην προπόνηση της Δευτέρας, ίσως και τις επόμενες μέρες, το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ενόψει του αγώνα με την Γκαμπάλα. Παράλληλα θα αποτελέσει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 49χρονο τεχνικό να τους τσεκάρει.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ  Κ-20  / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Και οι δυο εξάλλου παίζουν σε θέσεις που τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει λειψανδρία στο τριφύλλι. Ο Βαλμάς παίζει ως δεξί μπακ, βασικός στην Εθνική Νέων με συμπαίκτες τους Ευαγγέλου, Ρέτσο, Λημνιό, Βρουσαί, και από τη στιγμή που ο Κουτρουμπής έχει κάνει εγχείριση και ο Κολοβέτσιος παίζει μόνο ως σέντερ μπακ δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος μπακ πλην του Κουλιμπαλί. Οπότε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 18χρονο ταλαντούχο μπακ να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Κουντουριώτης από την άλλη παίζει στα άκρα της επίθεσης, τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά και φυσικά και εκεί υπάρχει έλλειψη κάποιων παικτών αν και σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα από τα δυο άκρα στην άμυνα. Και για τον ίδιο όμως θα είναι μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πλην των δυο προαναφερθέντων την Δευτέρα το πρωί το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας θα ακολουθήσει και ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 18χρονος γκολκίπερ που μετείχε και στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στις προπονήσεις είχε από τότε ενημερωθεί από τον προπονητή γκολκίπερ, Κώστα Παγανιά, πως στην διάρκεια της σεζόν θα παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας κάποιες φορές.

Ο Ξενόπουλος έκανε προπόνηση μάλιστα και την προηγούμενη Παρασκευή ενώ θα βοηθήσει και στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ