ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προφυλάχθηκαν οι Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Κ) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Κ) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Βιγιαφάνιες, Μολίνς και Κουλιμπαλί έχουν επιβαρυνθεί πολύ από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα ρίξουν τους ρυθμούς τους στη διάρκεια της εβδομάδας.

Μερικοί από τους βασικούς του Παναθηναϊκού έχουν επιβαρυνθεί πολύ και το προπονητικό επιτελείο τους προφυλάσσει, προκειμένου να μην υποστούν τραυματισμούς. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, ο Βιγιαφάνιες γυμνάστηκε ατομικά, μετά την επιδείνωση του οστικού οιδήματος στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ οι Μολίνς και Κουλιμπαλί έκαναν αποφόρτιση, προκειμένου να ξεκουραστούν.

Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα απουσίας των τριών ποδοσφαιριστών από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (4/11) στην αρκαδική πρωτεύουσα. Οι Βιγιαφάνιες, Μολίνς και Κουλιμπαλί θα αγωνιστούν κανονικά και ο Ουζουνίδης υπολογίζει τις υπηρεσίες τους. Άλλωστε, ακολουθεί η διακοπή και θα έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν ρυθμούς.

Στη σημερινή (31/10) προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια, στο γήπεδο, επιδόθηκαν σε ασκήσεις αερόβιας αντοχής με τεχνικο-τακτικά στοιχεία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδια τακτικής. Ο Λουτσιάνο υποβλήθηκε σε θεραπεία, και οι Τζανδάρης, Τσάβες.

photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ