ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προετοιμασία με απαρτία στον Παναθηναϊκό

Προετοιμασία με απαρτία στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι διεθνείς Πράνιτς και Αμπέντ, καθώς και ο Πέτριτς, ενσωματώθηκαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Γιάννης Αναστασίου είχε απαρτία στην προπόνηση της Παρασκευής (16/10) και επικεντρώνεται στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δευτέρα (19/10) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι δύο τελευταίοι διεθνείς, Αμπέντ και Πράνιτς ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς και ο Πέτριτς, ο οποίος διευθέτησε το προσωπικό του ζήτημα και επανήλθε στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Από τη Σουηδία γύρισε ο Μπεργκ, ο οποίος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε προβλέπει να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια μετάβασης, ενώ οι Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ