ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Μουσκρόν: "Ο Πιεμπονγκσάντ πουλάει τις μισές μετοχές του"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, μιλώντας στην βελγική τηλεόραση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα πουλήσει, τουλάχιστον τις μισές μετοχές που κατέχει, για να ασχοληθεί περισσότερο με τον Παναθηναϊκό.

Είναι πλέον επίσημο και έγινε γνωστό από τα πιο... επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ετοιμάζεται να πουλήσει το 50% των μετοχών που κατέχει στον σύλλογο του Βελγίου για να αφοσιωθεί στον Παναθηναϊκό. Κάτι που είχε γράψει το Sport24.gr από τις 7/9.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στην βελγική τηλεόραση ο πρόεδρος του συλλόγου ο οποίος έκανε λόγο για ψεύτικές υποσχέσεις από πλευράς Πιεμπονγκσάντ αλλά από την άλλη στάθηκε και στην βοήθεια του Ταϊλανδού επιχειρηματία για να πάρει η Μουσκρόν την αδειοδότηση για τη φετινή σεζόν.

Ο Ντεκλέρκ μίλησε και για τον Παναθηναϊκό για τον οποίο τους είχε ενημερώσει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και γνώριζαν από τότε πως το "deal" είναι σε καλό δρόμο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Όταν ο Πιέμπονγκσάντ ήρθε, έκανε κάποιες εξαγγελίες που θα έλεγα ότι ήταν κάπως αδέξιες. Ανακοίνωσε ότι θα πάρει παίκτες, μίλησε για αυξημένα τηλεοπτικά δικαιώματα για ολόκληρο το βελγικό πρωτάθλημα που θα μπορούσε να έρθει από την Ασία και αύξηση εσόδων για όλο το βελγικό ποδόσφαιρο και φυσικά πρόσθεσε ότι θα είναι παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κάτι που ήταν μάλλον άστοχο, αφού δεν ήρθε ποτέ.

Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ήταν αυτός που εγγυήθηκε για την αδειοδότηση αυτής της σεζόν, μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε τίποτα.

Όταν ήρθε, μας το είχε πει κιόλας, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Παναθηναϊκό και μας είχε τονίσει μάλιστα ότι η υπόθεση ήταν σε καλό δρόμο.

Τώρα φαίνεται ότι τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται και εκτιμώ, μάλλον είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τις μισές μετοχές του, κάτι που σημαίνει το 45% των μετοχών του συλλόγου. Δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό για το κλαμπ, αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε οικονομικά».

Η αποχώρηση του Πιεμπονγκσάντ από την Μουσκρόν φυσικά φέρνει τη συμφωνία του Ταϊλανδού για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού ακόμα πιο κοντά καθώς δίνει πως ο Πιεμπονγκσάντ δεν θέλει να έχει και κάτι άλλο στο κεφάλι του πλην των πράσινων.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Μουσκρόν:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ