ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Premier ή Παναθηναϊκός" λέει ο Ρόντγουελ

Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα αναμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή την απάντηση του Τζακ Ρόντγουελ στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Παρότι ο Τζακ Ρόντγουελ μετέφερε από τον Δεκαπενταύγουστο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι έτοιμος να πει το "yes", εντούτοις ακόμα δεν έχει δώσει την οριστική απάντηση του. Βέβαια, ο Άγγλος αμυντικός χαφ δεν έχει εξαφανιστεί και δίνει καθημερινά σημεία ζωής.

Γιατί δεν έχει απαντήσει στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την Πέμπτη (15/8); Ο Ρόντγουελ καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στο Νησί.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει απορρίψει στο μυαλό του την Championship, ωστόσο πιστεύει ότι έχει τύχη για μία πρόταση από την Premier League. Ασφαλώς, πιο δύσκολο εγχείρημα, αλλά ο Ρόντγουελ σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια.

Επί της ουσίας, αυτό ήταν το μήνυμα του Ρόντγουελ στην τελευταία επικοινωνία του με τον "πράσινους". " Premier League ή Παναθηναϊκός" ήταν το νόημα των λεγομένων του ποδοσφαιριστή. Το αρνητικό είναι ότι ο Ρόντγουελ δεν προσδιόρισε εάν θα περιμένει 2 ή 3 ημέρες και αναγκαστικά, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θα κάνουν υπομονή μαζί του.

Στην εύλογη απορία γιατί δεν πραγματοποιείται στροφή σε άλλον ποδοσφαιριστή, η εξήγηση είναι απλή: η περίπτωση Ρόντγουελ είναι μοναδική. Στα χρήματα που διαθέτουν οι "πράσινοι", δεν έχουν εντοπίσει παίκτη με ανάλογο βιογραφικό, χωρίς σοβαρό τραυματισμό και με την ευχέρεια να παίξει αμυντικός χαφ και στόπερ, σε υψηλό επίπεδο.

Αν δεν ευοδωθεί η μεταγραφή του Ρόντγουελ, τότε η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κινηθεί για δύο παίκτες για να τον αναπληρώσει και επειδή το μπάτζετ θα "σπάσει", οι επιλογές δεν θα είναι εξίσου ποιοτικές. Άρα, αυτή είναι η αιτία που οι "πράσινοι" επιμένουν στον Άγγλο και θα επιμείνουν μέχρι τέλους: δεν υφίσταται εναλλακτική με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0: Έτοιμοι για την πρεμιέρα οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός: O λόγος που δεν έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ