ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Να είμαστε αδίστακτοι όταν θα έχουμε την ευκαιρία"

Πράνιτς: "Να είμαστε αδίστακτοι όταν θα έχουμε την ευκαιρία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Πράνιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει ευκαιρία για να σκοράρει στο "Γ. Καραϊσκάκης" και για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί στον απόλυτο.

Είναι ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ένα από τα βασικά στελέχη των πράσινων και επί των ημερών του Αντρέα Στραματσόνι στο τριφύλλι. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το επερχόμενο ματς με τους "ερυθρόλευκους" και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει το τριφύλλι για να φύγει νικητής από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Κροάτης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα μπει πολύ δυνατά και αν οι πράσινοι αντέξουν την αρχική πίεση αυτό θα κάνει νευρικούς τους "ερυθρόλευκους".

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στην κάμερα της "NOVA":

"Φυσικά στην κατάσταση που είμαστε είναι το μοναδικό που μας έχει μείνει. Η σεζόν δεν ήταν πετυχημένη για εμάς και θέλουμε τουλάχιστον να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας για αυτό το λόγο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Αλλά αν τα αφήσουμε αυτά στην άκρη είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Ελλάδα, ένα ιδιαίτερο παιχίδι. Δεν σκεφτόμαστε τι έχει προηγηθεί ή τι θα ακολουθήσει, σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 100% στο γήπεδο. Θέλουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε εκεί τους τρεις βαθμούς".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:
"Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν σίγουρα το παιχνίδι. Περιμένω τον Ολυμπιακό πολύ επιθετικό στα πρώτα 15-20 λεπτά και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν όμως αν δεν το πετύχουν περιμένω να γίνουν αρκετά νευρικοί γιατί σίγουρα θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι αφού παίζουν εντός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να περιμένουμε την ευκαιρία μας. Γιατί σίγουρα θα έρθει η ευκαιρία και εκεί θα πρέπει να είμαστε αδίστακτοι. Όταν έρθει η ευκαιρία θα πρέπει να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Για την σημασία της αναμέτρησης:
"Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τους οπαδούς μας. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα χαρούν όλοι γιατί είναι το ματς της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι αυτή η σεζόν δεν ήταν πετυχημένη και αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει πετυχημένη τη χρονιά.

Το καταλαβαίνουμε και κανένας στα αποδυτήρια δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό. Όμως δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οπότε αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να χαρούμε λίγο στα αποδυτήρια και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας".

Για το παιχνίδι της Λεωφόρου που δεν έγινε:
"Ήταν μια περίεργη κατάσταση. Δεν παίξαμε στον πρώτο γύρο, ήμουν στην εξέδρα, όμως δεν το σκεφτόμαστε και επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αν σκεφτούμε κάτι άλλο τότε δεν θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε εκεί τον Ολυμπιακό".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
"Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά απ' αυτό θα δούμε. Είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν, είμαι επαγγελματίας και προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση και οι άνθρωποι του συλλόγου θα αποφασίσουν τι θα είναι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ