ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Είμαστε ισάξιοι, αν όχι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

Πράνιτς: "Είμαστε ισάξιοι, αν όχι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για τον καλύτερο Ολυμπιακό της τριετίας, αλλά τόνισε πως οι πράσινοι δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και θα παρουσιάσουν σίγουρα διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το πως έπαιζαν με τον Αναστασίου.

Οι μάχες του κέντρου και ο δυναμισμός που θα δείξουν στο παιχνίδι τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κρίνουν το "αιώνιο" ντέρμπι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στην κάμερα της "NOVA". Ο Κροάτης άσος στάθηκε στην παρουσία του Φορτούνη, μίλησε για ένα πολύ καλό σύνολο που διαθέτει ο Ολυμπιακός αλλά όπως τόνισε όχι καλύτερο απ' τον Παναθηναϊκό. Ο Πράνιτς μίλησε και για τη δυναμική της Λεωφόρου που θα δώσει στους πράσινους τη δυνατότητα να κερδίσουν τον αήττητο έως σήμερα Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" είπε χαρακτηριστικά:

Γιατί δεν αγωνίστηκες στο φιλικό της Κροατίας, ήσουν τραυματίας;
"Ουσιαστικά δεν είχα κάποια ενόχληση, δεν ήταν κάποιος τραυματισμός. Απλά ήμουν λίγο κουρασμένος και δεν ήθελα να ρισκάρω επειδή ήταν και φιλικό το παιχνίδι. Μίλησα με τον προπονητή και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο να μην ρισκάρουμε. Τώρα νοιώθω καλά και έτοιμος για το παιχνίδι".

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι, έχω την αίσθηση πως θα περίμενες πολύ καιρό το ματς με τον Ολυμπιακό;
"Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Ιδίως όταν παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ιδιαίτερο και εγώ παίζω πάντα καλά σε αυτά τα παιχνίδια. Ελπίζω να παίξουμε όπως και στα προηγούμενα ματς και να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία και ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε με θετικό τρόπο, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Έχεις δουλέψει λίγες μόνο μέρες με τον κ. Στραματσόνι, μπορείς όμως να κάνεις σύγκριση της φιλοσοφίας του. Να μας πει τι έχει αλλάξει, γιατί είχατε και μια δύσκολη περίοδο μετά τη φυγή του κ. Αναστασίου;
"Έχω δουλέψει μόλις τρεις μέρες με το νέο προπονητή. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι καινούριο αλλά πιστεύω πως όχι μόνο εσείς αλλά όλοι θα δείτε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για την τακτική μας καθώς προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν είναι ωραίο να ξέρουν πως θα παίξουμε. Θα το κρατήσουμε αυτό για το παιχνίδι και εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά, όλα να είναι θετικά και να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο".

Πάντα είναι πρόκληση ένα ματς για τον Ολυμπιακό, το γεγονός ότι είναι αήττητος δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τον κερδίσετε;
"Νομίζω ότι σε αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχω δει. Το έχουν δείξει στο γήπεδο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε καλή ομάδα και ακόμα πιστεύω ότι έχουμε αν όχι καλύτερη, ισάξια ομάδα με τον Ολυμπιακό. Απλά χάσαμε κάποιους πόντους που δεν έπρεπε να χάσουμε κόντρα σε μικρές ομάδες. Σίγουρα μπορείς να χάσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν δικό μας λάθος. Τώρα πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους και να μειώσουμε τη διαφορά των οκτώ πόντων στους πέντε και να τους δημιουργήσουμε πίεση και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να χάσουν ένα παιχνίδι".

Ποιο θα είναι το "κλειδί" σε αυτό το ντέρμπι, ξέρουμε ότι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια;
"Πρέπει να είμαστε δυναμικοί, περισσότερο δυναμικοί από τον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίσουμε... τις δεύτερες μπάλες. Αυτό θα είναι το κλειδί. Αν πάρουμε το παιχνίδι στα χέρα μας στη μεσαία γραμμή τότε θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στα σίγουρα. Οπότε για μένα η μεσαία γραμμή είναι το κλειδί. Αν είμαστε καλύτεροι και περισσότερο δυναμικοί θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Είναι αβαντάζ για τον Παναθηναϊκό ότι παίζετε στην Λεωφόρο που θα είναι κατάμεστη;
"Ναι σίγουρα. Είμαστε δυνατοί όταν παίζουμε στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας, η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα φανταστική και είναι μόνο κάτι θετικό. Θα μας δώσει έξτρα δύναμη και θα δούμε τι θα γίνει. Φυσικά και δεν μπορούμε να πούμε ότι 100% θα κερδίσουμε, όμως θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Υπάρχει κάποιος παίκτης στον Ολυμπιακό που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή;
"Είναι δυνατοί σαν ομάδα, ωστόσο ο Φορτούνης παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν αλλά πρέπει να δείξουμε προσοχή σε κάθε θέση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι καθώς ο καθένας μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι, ακόμα και ένας αμυντικός. Οπότε πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση, αυτό είναι το "κλειδί".

Είσαι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού, έχεις παίξει σε αρκετά ντέρμπι και σημαντικά παιχνίδια με την Εθνική σου ομάδα, έχεις μιλήσει στους νέους συμπαίκτες σου για το ματς με τον Ολυμπιακό;
"Όχι. Ξέρουν στα σίγουρα. Έχουμε παίξει κάποιες φορές κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να περιμένουν και πιστεύω ότι είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι φυσικά. Πρέπει να το απολαύσουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην φοβηθούμε. Τότε όλα θα πάνε καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, μπορούμε να παλέψουμε, έχουμε δείξει αρκετές φορές ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς και αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ