ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Αν δεν αλλάξουμε δεν έχουμε καμία τύχη"

Πράνιτς: "Αν δεν αλλάξουμε δεν έχουμε καμία τύχη"
Πράνιτς INTIME SPORTS

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ντάνιελ Πράνιτς, που άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο: "Μερικοί είναι φοβισμένοι και δεν πιστεύουν. Έτσι δεν έχουμε τύχη".

Ο Ντάνιελ Πράνιτς βγήκε μπροστά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Ο Κροάτης δεν κρύφτηκε, άφησε αιχμές για ορισμένους από τους συμπαίκτες του, υποστηρίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, τότε δεν έχει καμία τύχη

Ο Πράνιτς δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: "Είναι δύσκολο να βρω και να πω τις κατάλληλες λέξεις. Δεν παίξαμε καλά. Κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Στόχος ήταν το πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω διάφορα να πω, αλλά καλύτερα να περάσει αυτή η νύχτα".

Πρόσθεσε: " Θα έλεγα ότι αρκετοί παίκτες είναι φορτισμένοι. Αν θες τη νίκη πρέπει να πιέζεις. Μερικοί είναι φοβισμένοι και δεν πιστεύουν. Να βρούμε λύση και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μείνουν ήρεμοι, γιατί αν μας πιέσουν τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη διαιτησία, αλλά δεν είναι στιγμή να το συζητήσουμε τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ