ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πούγγουρας στον Sport24 Radio 103.3: "Άξιζε νίκη ο Παναθηναϊκός"

Πούγγουρας στον Sport24 Radio 103.3: "Άξιζε νίκη ο Παναθηναϊκός"

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Πούγγουρας, δήλωσε στον Sport24 Radio 103.3 ότι αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η ομάδα του. (AUDIO)

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στους Σπύρο Κοντό – Στέφανο Μαυροδημητράκη μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για το γκολ στις καθυστερήσεις:

“Το πιστεύαμε, το δείξαμε με την εμφάνισή μας, θέλαμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα, να βγάλουμε αντίδραση στο παιχνίδι μας μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις σε όλα τα επίπεδα. Το πιστεύαμε ακόμη και μετά το γκολ που βάλαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι”.

Για το κλίμα στην ομάδα:

“Χρειαζόμασταν μια τέτοια εμφάνιση, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Βέβαια, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε την πρώτη μας νίκη γιατί έχει αργήσει πολύ”.

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα:

“Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και αν κάποιος άξιζε τη νίκη αυτοί ήμασταν εμείς”.

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη ότι ήταν από τους κορυφαίους:

“Μου παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, έχω δουλέψει πολύ και ατομικά και με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αλλά δεν με χαροποιεί η εικόνα μας, ούτε τα αποτελέσματα, ούτε οι εμφανίσεις. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε όλο αυτό το κλίμα και πιστεύω ότι η αρχή έγινε σήμερα με μία ικανοποιητική εμφάνιση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Βαθμός στο 90' για τους "πράσινους"
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κριτική των πράσινων
Δώνης σε παίκτες Παναθηναϊκού: "Μην πανηγυρίσει κανείς"
Νταμπίζας στους παίκτες: "Μαζί στα σκ@τ@, μαζί και στα θετικά"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ