ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας και Κολοβέτσιος παίζουν κόντρα στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υπολογίζει στους Δημήτρη Κολοβέτσιο κι Αχιλλέα Πούγγουρα για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα (6/10, 20:30) και περιμένει τους Γιάννη Μπουζούκη και Εμανουέλ Ινσούα.

Θετικά μαντάτα για τους αμυντικούς, στην αναμονή για τους υπόλοιπους. Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αχιλλέας Πούγγουρας αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το Σαββατιάτικο (6/10) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, αφού αισθάνονται καλύτερα μετά τους τραυματισμούς τους.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Εμμάνουηλ Ινσούα εξακολουθούν να πονάνε και η παρουσία τους στην Τρίπολη κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Δώνης θα τους περιμένει μέχρι την Παρασκευή και θα αποφασίσει εάν θα τους πάρει στην αποστολή.

Ο Πούγγουρας είναι ο τελευταίος ο οποίος προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο, έχοντας δεχτεί στο δεξιό μηρό, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στο Αγρίνιο. Ο 23χρονος στόπερ έκανε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε οίδημα στο έξω πλατύ μυ (τετρακέφαλος) και η επανένταξή του είναι ζήτημα 1-2 ημερών.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης (3/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιγνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Κολοβέτσιος, Ινσούα και θεραπεία οι Μουνιέ, Κάτσε, Γιόχανσον.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ