ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολωνός τερματοφύλακας για τον Παναθηναϊκό

Πολωνός τερματοφύλακας για τον Παναθηναϊκό

Ο 19χρονος Πολωνός τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Βαρθολομαίος Ντραγκόφσκι φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. (VIDEOS)

Τα μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία συνεχίζονται, με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Στραματσόνι... Μετά την φημολογούμενη συμφωνία με τον Χιλιανό επιθετικό, Μαουρίτσιο Πινίγια, ο 40χρονος προπονητής φέρεται να επιδιώκει το δανεισμό του Πολωνού τερματοφύλακα, Βαρθολομαίου Ντραγκόφσκι.

Ο 19χρονος γκολκίπερ θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα στη χώρα του και ανήκει από τον Ιούλιο του 2016 στη Φιορεντίνα. Ωστόσο, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του βασικού Τσίπριαν Ταταρουσάνου δεν αφήνουν χώρο για τους ανταγωνιστές και ο Ντραγκόφσκι δεν έχει ευκαιρίες.

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα Grecka Piłka, η Φιορεντίνα σκέφτεται το δανεισμό του Πολωνού, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής και ο Στραματσόνι ο οποίος έχει διαπιστωμένα πρόβλημα στον "άσο", επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Στραματσόνι έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους των "βιόλα" και θα έχει νέα επαφή στις επόμενες ημέρες, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί η βούληση του Ντραγκόφσκι.

Ο Ντραγκόφσκι έχει γεννηθεί στις 19 Αυγούστου του 1997 στην πόλη Μπιάλιστοκ της Πολωνίας, έχει ύψος 1,91μ. και αναδείχτηκε και καθιερώθηκε στην τοπική Γιαγκελόνια. Έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στις 27 Μαΐου του 2014 εναντίον της Κορόνα Κίελτσε και έκτοτε μέτρησε 69 συμμετοχές με παθητικό 94 γκολ. Είναι διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια με τελευταίο το κάτω των 21, αλλά ακόμα όχι σε επίπεδο Ανδρών.

Δείτε βίντεο με αποκρούσεις του Ντραγκόφσκι:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ