ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό"

"Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό"
Κοντονής INTIME SPORTS

Την απορία τους για το ποιοι είχαν άμεση επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή κατά το κρίσιμο δίωρο που προηγήθηκε της αναβολής του ντέρμπι εξέφρασαν στον Παναθηναϊκό με επίσημη ανακοίνωση τους.

Δεύτερη επίσημη ανακοίνωση μέσα σε λίγα λεπτά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μόνο που αυτή είχε να κάνει με εντελώς διαφορετικό λόγο καθώς στέκεται σε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, είχε από τις 18:00 έως τις 20:00 επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την αναβολή του ντέρμπι.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Παναθηναϊκός κανείς δεν συνομίλησε με τον Υφυπουργό και ζητούν να απαντηθεί το ερώτημα ποιος μιλούσε με τον Σταύρο Κοντονή και μάλιστα ζητούν και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ