ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Κάναμε ένα βήμα μπροστά στην επίθεση"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, έμεινε ικανοποιημένος από το επιθετικό παιχνίδι του τριφυλλιού στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ακόμα η ομάδα του δεν είναι 100% έτοιμη.

Για δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα αλλά η εικόνα του κόντρα στον ΠΑΟΚ ειδικά στην επίθεση και στο δημιουργικό κομμάτι ήταν καλύτερη απ' ότι κόντρα στη Λαμία. Σε αυτό στάθηκε ο Ντάνι Πογιάτος ο οποίος τόνισε πως το τριφύλλι έκανε ένα βήμα μπροστά στην επίθεση και πως η ομάδα του κυριάρχησε μιλώντας στο "Παναθηναϊκός TV".

"Παίξαμε καλά. Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την επίθεση και κυριάρχησε στη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν παίκτες που έρχονται από τραυματισμό όπως ο Βέλεθ, ο Καρλίτος και άλλοι που μόλις τώρα ήρθαν όπως ο Φακούντο αλλά σιγά-σιγά βρίσκουν το ρυθμό τους. Η εντύπωση ήταν καλή αλλά σίγουρα κανείς δεν θέλει να χάνει. Η ομάδα όμως είχε μια θετική απόδοση".

Έλειπαν 12 παίκτες θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με τον Αστέρα;
"Βεβαίως είμαστε στην αρχή υπάρχουν πολλά νέα πράγματα, όλα αυτά χρειαζόμαστε χρόνο για να τα χτίσουμε. Θα ήταν λάθος να έλεγα πως είμαστε 100% έτοιμοι. Υπάρχουν τραυματισμοί, απουσίες αλλά η ουσία είναι πως κοιτάμε να προχωράμε. Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά επιθετικά και αυτό κοιτάμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ