ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ Σίλβα

Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Ο Γκαμπριέλ Σίλβα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του εξαρτάται από τη συγκατάθεση της Ουντινέζε.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (29/7), η ιταλική ιστοσελίδα " tuttoudinese.it" παρουσίασε ως τελειωμένη τη μετακίνηση του Γκαμπριέλ Σίλβα από την Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση... Όντως, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Γκαμπριέλ Σίλβα και απομένει η συγκατάθεση της Ουντινέζε. Ακόμα, εκκρεμούν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας, όμως εκτιμάται πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Ο Γκαμπριέλ Σίλβα έχει πειστεί για την προοπτική του Παναθηναϊκού, αφού θεωρεί πως θα έχει χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί και ταυτόχρονα θα παίξει σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας τίτλους και διακρίσεις στο Europa League. Το μόνο που περιμένει είναι η άδεια της Ουντινέζε για να έρθει στην Ελλάδα και να ενταχτεί στον Παναθηναϊκό.

Photo credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ