ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρώθηκαν μισθό και επίδομα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αλαφούζος

Πληρώθηκαν μισθό και επίδομα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μπήκε καλά ο Αύγουστος για τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι πληρώθηκαν μισθό - επίδομα αδείας και έλαβαν υπόσχεση για άμεση περαιτέρω κάλυψη των οφειλών.

Σε άλλες, παλαιότερες εποχές, η πληροφορία για πληρωμές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θεωρείτο "είδηση". Ήταν μέρος της κανονικότητας στην εταιρική λειτουργία της. Όχι μόνο επί "Καπετάνιου", Γιάννη Βαρδινογιάννη, πολυμετοχικότητας, αλλά και επί Γιάννη Αλαφούζου. Μέχρι τον χειμώνα του 2016.

Από τότε άρχισαν σταδιακά οι καθυστερήσεις πληρωμών στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ (και της Ακαδημίας), το οποίο έχει αγγίξει στο maximum τους μισθούς πέντε μηνών. Στο μεσοδιάστημα έγιναν ουκ ολίγες απολύσεις, ενώ "τρέχει" και η δραστική μείωση του μπάτζετ: είναι σαφής η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ψαλιδίσει και πάλι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ, το οποίο "άνοιξε" από το 2015 και έπειτα... Να το ψαλιδίσει, χωρίς να εξαφανιστεί ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας του Τριφυλλιού. Γι' αυτό και συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης...

Την ίδια στιγμή, βέβαια, το "άνοιγμα" στις οφειλές προς τους εργαζόμενους παραμένει σταθερό: μισθοί 4-5 μηνών. Ομως τα νέα του διημέρου ήταν ευχάριστα. Καταβολή του επιδόματος αδείας και ενός μισθού σε συνδυασμό με υπόσχεση για εντός δεκαημέρου πληρωμή ενός επιπλέον μισθού έφτιαξε τη διάθεσή τους. Είτε βρίσκονται στα γραφεία, είτε στο Κορωπί, είτε σε διακοπές, εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου.

Μακάρι να είναι συνεπής εν συνεχεία η ΠΑΕ (τώρα οφείλονται τέσσερις μισθοί) και να εφαρμοστεί ένα πλάνο σταδιακής αποπληρωμής ώστε και οι υπάλληλοι να δουλεύουν καθημερινά με καλύτερη ψυχολογία. Πολλοί εξ' αυτών άλλωστε εργάζονται... χωρίς ωράριο για τον Παναθηναϊκό.

 

 

 

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24