ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλήρωσε τη ρήτρα για Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Πλήρωσε τη ρήτρα για Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός έστειλε φαξ στην Χάποελ Τελ Αβίβ με το οποίο ενημερώνει ότι έχει καταβάλει τις 150.000 ευρώ για την αποδέσμευση του Άλτμαν.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Όμρι Άλτμαν με τον 23χρονο μέσο της Χάποελ Τελ Αβίβ να αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (30/6) στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Το τελευταίο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν η καταβολή της ρήτρας του διεθνή ποδοσφαιριστή, ύψους 150.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιστοσελίδες στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός έστειλε φαξ στην Χάποελ Τελ Αβίβ με το οποίο ενημέρωσε τους ιθύνοντες της ομάδας ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να καταβάλει τη ρήτρα των 150.000 ευρώ στον σύλλογο του Ισραήλ και να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο τριφύλλι.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: "Ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την ρήτρα για την ελευθερία του Άλτμαν" και στο κείμενο σημειώνεται: "Οι Έλληνες και επίσημα πλέον ειδοποίησαν την Χάποελ Τελ Αβίβ για την καταβολή 150.000 ευρώ τα οποία αναμένεται να έχουν κατατεθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας".

Στο κείμενο ο δημοσιογράφος από το Ισραήλ τονίζει: "Ομρι Άλτμαν είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Οι Έλληνες έστειλαν επίσημα ένα φαξ στην Χάποελ Τελ Αβίβ ότι έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την καταβολή 150.000 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο σύντομα ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέχρι την Παρασκευή. Ο Άλτμαν θα γίνει και επίσημα παίκτης του τριφυλλιού πέντε μήνες μετά που χάλασε η μεταγραφή του τον Ιανουάριο".

Και συνεχίζει: "Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που ανάγκασαν την ομάδα να παραχωρήσει τον Μάρκους Μπεργκ, τον Μίκαελ Εσιέν και τον Νίκλας Χουλτ (!!!). Η ομάδα με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη τερμάτισε στην 3η θέση και θα παίξει στα προκριματικά του Europa League".

Photo Credits: Hapoel Tel Aviv Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ