Πληρωμές την προσεχή εβδομάδα στον Παναθηναϊκό

Αλαφούζος

Πληρωμές την προσεχή εβδομάδα στον Παναθηναϊκό

Σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή ανάμεσα στα στελέχη του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε να δοθούν κάποια χρήματα στην διάρκεια της εβδομάδας σε πιστωτές και υπαλλήλους της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας να μάθει τα ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με την παράταση στην κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Απριλίου, ή την ακύρωση της ποινής υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια.

Δυο αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την Super League προς την ΕΠΟ αφού και άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα ανάλογα με αυτό του Παναθηναϊκού με τους πράσινους όμως να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο.

Μέσα στην εβδομάδα όμως αυτό που αποφασίστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζου και τους συνεργάτες του σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ήταν να δοθούν κάποια χρήματα σε πιστωτές του τριφυλλιού οι οποίοι είναι αρκετοί.

Επίσης δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας να γίνει κανονικά και η πληρωμή των εργαζομένων στην πράσινη ΠΑΕ έτσι ώστε να μην προκύψει και άλλος μήνας καθυστέρησης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24