ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρωμές τεσσάρων μηνών στον Παναθηναϊκό!

Πληρωμές τεσσάρων μηνών στον Παναθηναϊκό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέρα πληρωμών σήμερα στον Παναθηναϊκό, αφού εξοφλήθηκαν τα χρωστούμενα σε ΠΑΕ και Κορωπί. Κίνηση που επαναφέρει την κανονικότητα στην ομάδα και προμηνύει εξελίξεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η σημερινή ημέρα (Πέμπτη 10/10) είναι σημαντική για τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναικό, αφού ενημερώθηκαν, πως πληρώθηκαν όλα όσα τους χρωστάει η ΠΑΕ και μέσω mail τους ζητήθηκε αν έχει γίνει κάποιο λάθος στα χρήματα, που τους δόθηκαν, να το πουν, για να πληρωθούν και τα υπόλοιπα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε την εντολή και το μήνυμα το έλαβαν όλοι στην ΠΑΕ και στο Κορωπί. Με ευχαρίστηση έκπληξη έμαθαν το νέο σήμερα όλοι και ήδη τα χρήματα είναι στους λογαριασμούς τους. Μιλάμε για μισθούς τριών -τεσσάρων μηνών και μία δόση σε κάποιους παίκτες, που δεν είχε δοθεί.

Η κίνηση αυτή πραγματικά επαναφέρει τη κανονικότητα στον Παναθηναϊκό ενώ φουντώνουν οι φήμες, ότι όλα αυτά τα κάνει ο Αλαφουζος, διότι έχει στόχο να δώσει την ΠΑΕ το συντομότερο δυνατό. Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Δ..Σ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΚ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Στο μεταξύ ορίστηκε για την Δευτέρα Δ.Σ, στο οποίο θα ανοίγει η νέα ΑΜΚ ύψους 5 εκ. Ευρώ. Οι επόμενες ώρες θα μας δείξουν αν θα υπάρξουν άλλες εξελίξεις!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ