ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρωμές σε παίκτες και εργαζομένους στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν ένα μέρος της δόσης του Οκτωβρίου, ενώ η ΠΑΕ κατέβαλε μισθούς στους εργαζόμενους σε ακαδημία, προπονητικό κέντρο και στα υπόλοιπα τμήματα. Στόχος να βρεθούν και άλλα χρήματα τον Νοέμβριο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους διαπίστωσαν την Τρίτη (31/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (28/10), η διοίκηση κατέβαλε ένα μέρος της δόσης του Οκτωβρίου στους παίκτες, προκειμένου να "φτιάξει" ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.

Οι χαμηλόμισθοι πήραν μεγαλύτερο ποσοστό του οφειλόμενου ποσού, ενώ συνέβη το αντιστρόφως ανάλογο με τους πιο ακριβοπληρωμένους. Οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν κατ' αυτό τον τρόπο, αφού αν έπαιρναν όλοι το ίδιο μερίδιο, τότε όσοι έχουν μικρότερες αποδοχές, θα έβγαιναν αδικημένοι.

Φυσικά, δεν υπήρχε η δυνατότητα να καταβληθεί το σύνολο της οφειλής και προτιμήθηκε να δοθούν μερικά χρήματα, για να εμπεδωθεί μία επίφαση κανονικότητας στη λειτουργία της ΠΑΕ. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πληρωθεί μισθοί, πριμ και διάφορες παροχές που προβλέπονται στα συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θέλει να μοιράσει και άλλα λεφτά στους παίκτες στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ώστε να μην επιτρέψει σε κανέναν να θεμελιώσει δικαίωμα προσφυγής από την 1η Δεκεμβρίου. Βέβαια, είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό θα τα καταφέρει...

Στο μεταξύ, αρκετά χρήματα που ξεπερνούσαν τον ένα μισθό, καταβλήθηκαν στους εργαζόμενους στην ακαδημία και στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού οι περισσότεροι λαμβάνουν το βασικό και επιβαρύνονται με τις καθημερινές μετακινήσεις προς και από το Κορωπί.

Επίσης, ένας μισθός πληρώθηκε στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ο δεύτερος που δόθηκε το τελευταίο δεκαήμερο. Πλέον, τους οφείλεται μισθοδοσία τριών μηνών και ο τρέχων μήνας, μία κατάσταση που δεν είναι η καλύτερη, αλλά είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ