ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλημμύρισε η Λεωφόρος, ζημιές στην αίθουσα πυγμαχίας

Πλημμύρισε η Λεωφόρος, ζημιές στην αίθουσα πυγμαχίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αθήνα "χτύπησε" και την Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού να πλημμυρίζουν και τις ζημιές στην αίθουσα πυγμαχίας να είναι πάρα πολλές. Κανένα πρόβλημα για το κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Η νεροποντή που έπληξε την Αθήνα κυρίως το Σάββατο το βράδυ πρωί έπληξαν και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το "Απόστολος Νικολαϊδης" πλημμύρισε με αρκετούς χώρους να γεμίζουν νερό, όπως τα αποδυτήρια, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα τόσο για την ΠΑΕ όσο και για τα τμήματα του ερασιτέχνη με κυριότερο το τμήμα της Πυγμαχίας.

Συγκεκριμένα στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μπήκε νερό αλλά ευτυχώς εκεί δεν υπάρχουν πράγματα οπότε έπρεπε να γίνει μόνο άντληση των υδάτων.

Αντίθετα στην αίθουσα πυγμαχίας το νερό που μπήκε κατέστρεψε όλους τους τάπητες που πρέπει να μπουν από την αρχή με την ζημιά να φτάνει τις 10.000 ευρώ.

Ο προπονητής του τμήματος Γιάννη Αιδινιώτης ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο από την αίθουσα της πυγμαχίας και την ζημιά που έχει υποστεί.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι το κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" δεν έπαθε το παραμικρό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ