Πιθανός "δορυφόρος" του Παναθηναϊκού η Μουσκρόν

Πιεμπονγκσάντ

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, λόγω της κοινής παρουσίας του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην ιδιοκτησία των δύο ομάδων.

Σε "δορυφόρο" του Παναθηναϊκού ενδέχεται να μετατραπεί η Μουσκρόν, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad". Τα βελγικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου για τη συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό, επειδή ο Ταϊλανδός είναι ο ιδιοκτήτης της Μουσκρόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πατρίκ Ντεκλέρκ, μίλησε στην "Het Nieuwsblad" για τις εξελίξεις και τα λεγόμενα του έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κυρίως, επειδή ο Βέλγος παράγοντας δεν αποκλείει κανένα σενάριο για τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.

"Είναι κρίμα που θέλει να πουλήσει το 50%, αλλά δεν είναι δράμα" τονίζει ο Ντεκλέρκ για την απόφαση του Πιεμπονγκσάντ να παραχωρήσει τις μισές μετοχές του στη Μουσκρόν. Τι θα συμβεί όμως στη συνέχεια;

"Ποιος ξέρει, ίσως να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και να φέρουμε δανεικούς παίκτες από τον Παναθηναϊκό σε χαμηλή τιμή" εξηγεί ο Ντεκλέρκ, αγνοώντας προφανώς ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν έχει την ποιότητα και την ποσότητα των προηγούμενων ετών.

Πάντως, ο Ντεκλέρκ κράτησε το καλύτερο για το τέλος... Στην ερώτηση για το αν η Μουσκρόν θα εξελιχθεί σε "δορυφόρο" του Παναθηναϊκού, ο Βέλγος απάντησε κυνικά: "Όλα είναι πιθανά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε αργότερα. Πιστεύουμε ακόμα στον Πιεμπονγκσάντ, αλλά με μπάτζετ 8 εκατομμυρίων ευρώ, το μικρότερο στη Jupiler League, δεν είναι εύκολο. Το σίγουρο είναι ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα βάλει άλλα χρήματα στη Μουσκρόν".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS