ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πισωγύρισμα με Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Πισωγύρισμα με Εσιέν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν την Πέμπτη έτρεξε μόνος του, φορώντας και πάλι αθλητικά και όχι ποδοσφαιρικά παπούτσια, και άφησε πίσω του τους "φουλ ρυθμούς" των προηγούμενων ημερών.

Το "24ο Ευαγγέλιο" την Τετάρτη το βράδυ αποκάλυψε την πληροφορία που είχε για την επίσκεψη του Μάικλ Εσιέν στο Metropolitan και το γεγονός ότι ο Γκανέζος άσος είχε υποστεί θλάση β' βαθμού.

Άμεση ήταν η διάψευση του ιατρικού επιτελείου των πράσινων τονίζοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά χωρίς να αναφέρουν αν όντως ο Εσιέν βρέθηκε ή όχι στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα δεδομένα όμως δείχνουν ότι στην περίπτωση του Γκανέζου μέσου υπάρχει σίγουρα πισωγύρισμα. Ο Εσιέν είχε όντως νέες ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν την Πέμπτη να προπονηθεί ούτε με την υπόλοιπη ομάδα, ούτε εν συνεχεία με τον Γιούσεφ Φος όπως έκανε τις τελευταίες μέρες. Αντίθετα και πάλι γυμνάστηκε μόνος του, έτρεξε φορώντας αθλητικό και όχι ποδοσφαιρικό παπούτσι.

Χαρακτηριστικά την Δευτέρα ο Εσιέν έκανε κανονικά το πρώτο μέρος της προπόνησης των πράσινων και πήρε μέρος και στις ασκήσεις με μπάλα. Κάτι το οποίο φαινόταν και από το βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube εκείνη την ημέρα η πράσινη ΠΑΕ.

Την Τρίτη, μια μέρα πριν το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο Εσιέν βγήκε και πάλι στο ζέσταμα των πράσινων αλλά στη συνέχεια δεν ακολούθησε την προπόνηση των συμπαικτών του. Γυμνάστηκε και πάλι μόνος του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μετά την προπόνηση της Δευτέρας είχε αισθανθεί βαρύ τον προσαγωγό του, για αυτό και είχε βάλει πάγο.

Ίσως οι ενοχλήσεις αυτές να ήταν που τον οδήγησαν την Τετάρτη στο Metropolitan για να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν ότι αυτή ήταν καθαρή και δεν έδειξε το παραμικρό ενώ και το γεγονός ότι έτρεξε την Πέμπτη έστω και χαλαρά δείχνει ότι δεν είχε υποστεί θλάση β βαθμού.

Εξάλλου και ο ίδιος έλεγε στην διάρκεια της Πέμπτης σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του ότι ναι μεν αισθάνεται βαρύ το πόδι του, αλλά δεν έχει υποστεί θλάση.

Αμφίβολος ο Τελάντερ, διάταση ο Κλωναρίδης

Το κακό για τον Παναθηναϊκό από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν πως και ο Τελάντερ, σε αντίθεση με όσα είχε αφήσει να εννοηθούν ο Γιάννης Αναστάσιου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό (28/10), δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και η παρουσία του πλέον είναι αμφίβολη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, δίχως προβλήματα γυμνάστηκε ο Ισπανός, Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος και τέθηκε στην διάθεση του 42χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους" την Κυριακή.

Αναφορικά με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό και λογικά δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, παιχνίδια μετάβασης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Ο Κλωναρίδης -που έχει υποστεί διάταση προσαγωγών- δεν συμμετείχε, ενώ ο Τελάντερ έκανε ατομικό και θεραπεία και οι Εσιέν-Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ