ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίσπας: "Μας βοηθάει πολύ ο κ. Ουζουνίδης"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πίσπας, μίλησε από το Τέχελεν της Ολλανδίας για την έως τώρα πορεία της πράσινης προετοιμασίας αλλά και την ευκαιρία που δίνεται στον ίδιο και στους νεαρούς άσους του τριφυλλιού.

Οι απαιτήσεις αυξάνονται για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και αυτό το γνωρίζει καλά ο νεαρός επιθετικός των πράσινων, Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος μίλησε στους απεσταλμένους στο Τέχελεν για τη νέα χρονιά που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.

Ο 19χρονος στράικερ, όπως και οι υπόλοιποι νεαροί άσοι, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έχει την ευκαιρία μπροστά του να δείξει την αξία του και θέλει να κριθεί για την απόδοση του μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τον Έλληνα επιθετικό είναι πολύ καλό για τον ίδιο το γεγονός ότι δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς του αρέσει να δουλεύει αρκετά με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας σημειώνει ότι θα ήθελε να φτάσει με το τριφύλλι στην κατάκτηση ενός τίτλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Για το γεγονός ότι εφέτος βρίσκεται με την πρώτη ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας:
" Είναι διαφορετικό να ξεκινάς από την αρχή. Πέρυσι πήγα τον Γενάρη στην πρώτη ομάδα. Φέτος είναι διαφορετικά, θα δουλέψω από την αρχή με την ομάδα για να βελτιωθώ πιο γρήγορα και να καταφέρω να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας".

Για το αν υπάρχουν πλέον αυξημένες απαιτήσεις στους επιθετικούς:
"Από τη στιγμή που έφυγαν ο Μάρκους (Μπεργκ) και ο Σεμπάστιαν (Λέτο), οι απαιτήσεις αυξάνονται και για μένα. Θέλω να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ".

Για τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους του:
"Θα ήθελα η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Αν γίνεται το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους, θα ήθελα να κάνω πιο πολλές συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ".

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:
"Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τα αγωνιστικά μου χαρακτηριστικά. Για κάθε ποδοσφαιριστή, ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και θα ήθελα να με κρίνετε εκεί".

Για τις εντυπώσεις που έχει από την προετοιμασία:
"Είναι μια δύσκολη και σκληρή προετοιμασία. Όμως έτσι είναι κάθε προετοιμασία. Πρέπει να δουλέψουμε και στο τέλος θα ανταμειφθούμε".

Για τη δουλειά που κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης:
"Αρέσει στον κ. Ουζουνίδη να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και αυτό είναι καλό για εμάς. Προσπαθεί να μας βελτιώνει όσο μπορεί και να μας μαθαίνει καινούργια πράγματα σε καθημερινή βάση. Κάτι που είναι προς όφελος μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ