ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα" λένε οι Ιταλοί

Manchester United's Federico Macheda, center, fights for the ball with Albert Riera, left, and Dany Nounkeu of Galatasaray during their Champions League group H soccer match at TT Arena Stadium in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 20, 2012. (AP Photo)
Manchester United's Federico Macheda, center, fights for the ball with Albert Riera, left, and Dany Nounkeu of Galatasaray during their Champions League group H soccer match at TT Arena Stadium in Istanbul, Turkey, Tuesday, Nov. 20, 2012. (AP Photo) AP IMAGES/AP PHOTO

Ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό φέρνει τον Φεντερίκο Μακέντα δημοσίευμα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, με ποστάρισμα του στο twitter τονίζει πως ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ένα βήμα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει: "Ο Φεντερίκο Μακέντα ετοιμάζεται για μια επανεκκίνηση στην καριέρα του από τον Παναθηναϊκό. Αφού έμεινε ελεύθερος από τη Νοβάρα, το κλαμπ όπου έπαιξε τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Μακέντα θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο γεννημένος το 1991 επιθετικός είναι ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό με τις διαπραγματεύσεις να είναι κοντά στην ολοκλήρωση τους και οι πύλες για μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα να είναι ανοιχτές".

Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Νοβάρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και το 2009 εντάχθηκε στα αντίστοιχα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεσολάβησαν δανεισμοί σε Σαμπντόρια, ΚΠΡ, Στουτγκάρδη, Ντονκάστερ, Μπέρμιγχαμ, Κάρντι.

Την περυσινή σεζόν πέτυχε 3 γκολ σε 30 συμμετοχές με τη Νοβάρα στη Serie B κι ένα γκολ στη μοναδική συμμετοχή (κόντρα στην Πιατσέντζα) στο Coppa Italia.

Ο Μακέντα δεδομένα είναι στην λίστα του Παναθηναϊκού και μάλιστα στις ψηλές θέσεις αλλά υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που εξετάζονται από το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος που έχει προσεγγίσει τον Μακέντα καθώς ομάδες από τη Serie B εξετάζουν τον ποδοσφαιριστή, διότι είχε καλή παρουσία στην κατηγορία την προηγούμενη διετία.

Πάντως, η κυριότερη διεκδικήτρια του Μακέντα, η Λιβόρνο, απέκτησε άλλον ποδοσφαιριστή, τον Φιλίπ Ραΐσεβιτς από το Μαυροβούνιο. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για το άλλοτε παιδί-θαύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα θα εξαρτηθούν από τη βούληση του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη.

Στο μεταξύ, το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιμένει ότι ο Λασινά Τραορέ δεν έχει βγει από το κάδρο. Ο 28χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ντμίτρι Σέλουκ, επιμένει ότι έχει ανοιχτό δίαυλο με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, όμως έχει προκύψει διαφορά στο οικονομικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ