ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε χρήματα την Παρασκευή ο Ρινάλντι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πλήρωσε 100.000 ευρώ στον Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ έδωσε ένα ποσό και στον Νούνο Ρέις. Νέες πληρωμές σε λίγες μέρες.

Συνεπής φάνηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην υπόσχεση της απέναντι στον Λαουτάρο Ρινάλντι για την καταβολή χρημάτων. Ο Αργεντινός περίμενε 100.000 ευρώ την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και τα "είδε" στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Πλέον, η οφειλή της ΠΑΕ προς τον Ρινάλντι μειώθηκε στις 720.000 ευρώ από τις αρχικές 820.000 ευρώ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για την αποπληρωμή του ποσού.

Ο Ρινάλντι περιμένει άλλη μία πληρωμή στο προσεχές χρονικό διάστημα ως κίνηση καλή θέλησης από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια για διαπραγματευτεί έναν συμβιβασμό.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Νούνο Ρέις, ο οποίος πήρε λεφτά έναντι της οφειλής της ΠΑΕ. Όπως και με τον Αργεντινό επιθετικό,ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ αναμένει μία πληρωμή ακόμα προτού συμβιβαστεί με διακανονισμό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί τις τελευταίες εβδομάδες, επειδή βρήκαν ομάδες. Ο μεν Ρινάλντι υπέγραψε στη Βερακρούζ στο Μεξικό, ο δε Νούνο Ρέις στη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ