ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε και το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Θεοχάρη στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και παρέμεινε αήττητος και στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι Κ20 που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Ρουφ με τους πράσινους να επικρατούν του Ατρόμητου με 1-0 με γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος.

Το τριφύλλι που βρισκόταν στην πρώτη θέση πριν την έναρξη του αγώνα αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Ατρόμητο που βρισκόταν στην δεύτερη θέση και που μια εβδομάδα νωρίτερα είχε πάρει σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι επικράτησαν τελικά με 1-0 και πήραν τους τρεις βαθμούς παραμένοντας στη πρώτη θέση και διατηρώντας το αήττητο σερί τους καθώς στις 11 πρώτες αγωνιστικές έχουν εννιά νίκες και δυο ισοπαλίες.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρουφ στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τους γηπεδούχους να έχουν μια ανούσια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν καλύτερος στις στημένες φάσεις, απείλησε κυρίως με φάουλ του Μπουζούκη και είχε περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, πήρε την κυκλοφορία της μπάλας και ο Ατρόμητος παρέμεινε μακριά από την εστία του Ξενόπουλου. Οι πράσινοι βρήκαν και το γκολ που ήθελαν όταν λίγο μετά το 70' σε κόρνερ από τα δεξιά του Μπουζούκη ο Θεοχάρης πήδηξε για κεφαλιά μαζί με έναν παίκτη του Ατρόμητου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο 75' λόγω αποβολής του Ιμέρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Με αυτό το γκολ οι πράσινοι πήραν τη νίκη και το τρίποντο το οποίο και πανηγύρισαν έντονα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Παλασκώνης, Μανιδάκης, Θεοχάρης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Σέχου, Μπουζούκης, Δημήτρουλας, Πίσπας.

Έπαιξαν και οι Ξεπαπαδάκης, Βλαχόπουλος, Καλομοίρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Τάμπας, Βιταλιώτης, Παπαδογιωργάκης, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Νταβιώτης, Ιμέρι, Τριμάτης, Παυλής, Τσεκερίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κωτσίκος, Χιλάι και Κοεχλέρ.

Στο Ρουφ ο Γκούμας

Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας ήταν ανάμεσα στους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ και παρακολούθησαν από την εξέδρα την αναμέτρηση θέλοντας να έχει μια εικόνα για όλα τα παιδιά των δυο ομάδων. Δεν ήταν βέβαια ο μόνος που βρέθηκε στο Ρουφ καθώς στις εξέδρες ήταν και αρκετοί σκάουτ και μάνατζερ όπως ο Θεόφιλος Καρασαβίδης ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Φάνης Γκέκας.

Από πλευράς Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Ρουφ βρέθηκαν τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας αλλά και και ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, και ο σκάουτ του τριφυλλιού Κώστας Μπατσινίλας.

Την εμφάνιση του με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου έκανε και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρακολούθησε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 11 29
2. ΠΑΟΚ 10 23
3. Ατρόμητος 11 23
4. Ξάνθη 11 22
5. Αστέρας 11 20
6. Ολυμπιακός 10 19
7. Πανιώνιος 10 17
8. Παναιτωλικός 11 15
9. Λεβαδειακός 10 13
10. ΑΕΚ 12 13
11. ΠΑΣ Γιάννινα 12 11
12. Απόλλων Σμύρνης 11 10
13. Πλατανιάς 10 8
14. Κέρκυρα 10 6
15. Λαμία 11 5
16. ΑΕΛ 9 3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ