ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 2-1 τον Πανιώνιο

Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 2-1 τον Πανιώνιο
EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου εκτός έδρας σε ένα όμορφο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με τους πράσινους να δείχνουν ότι η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε μια κακή παρένθεση.

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν το Σάββατο του Πανιωνίου με 2-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και να βρίσκονται στην πρώτη θέση με δυο βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι πράσινοι κατέβηκαν στην αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους καθώς οι Σαμαράς-Σάμιος επέλεξαν να αφήσουν στον πάγκο τους Μίγγο, Πίσπα που βρίσκονταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και στην Ολλανδία. Ενώ εκτός ενδεκάδας έμεινε και ο Παπανικολάου.

Επίσης το τριφύλλι είχε να αντιμετωπίσει μια αρκετά καλή ομάδα που είναι η μόνη που μέχρι στιγμής έχει κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά καλό, είχε φάσεις εκατέρωθεν, δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές στο σκορ και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Αργυρούπολης για να το παρακολουθήσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος είχε την υπεροχή της μπάλας με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση αλλά ο Βουκελάτος προσπαθούσε να τελειώσει μόνο του όλες τις φάσεις που δημιούργησαν οι "κυανέρυθροι" χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το τριφύλλι μάλιστα ήταν αυτό που κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαυρομάτη στο 37'. Ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο νεαρός στόπερ πήδηξε ψηλότερα απ' όλους νικώντας με κεφαλιά τον Αστρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και με τον Οικονομίδη να έχει αρκετά καλή παρουσία έγιναν απειλητικοί προς την εστία του Παναθηναϊκού. Ο Πανιώνιος μάλιστα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63' μετά από λάθη της πράσινης άμυνας ο Αντωνακόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Χαλκίδη, τον πέρασε και σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός με Πίσπα, Μίγγο

Η είσοδος του Πίσπα στο 66' και του Μίγγου στο 73' βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αστρά.

Σε μια απ' αυτές στο 77' το τριφύλλι έκανε το 2-1. Οι πράσινοι αναπτύχθηκαν ωραία, η μπάλα έφτασε στον Αγγελόπουλο ο οποίος μπήκε από τα δεξιά και σούταρε ο Αστράς απομάκρυνε με την μπάλα να φτάνει στον Δημήτρουλα που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τριφύλλι είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Χατζηγιοβάννη για να κάνει το 3-1 λίγο αργότερα ενώ στα τελευταία λεπτά του ματς ο Πανιώνιος έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Χαλκίδη να αποκρούει σουτ του Αντωνακόπουλου.

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος (73' Μπέτσας), Σταμίρης (67' Χελάς), Μητσιογιάννης, Σταυρόπουλος, Γκίνι, Βουκελάτος, Παπανικολάου (57' Κερασίδης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Γλυνός.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Θεοχάρης (73' Μίγγος), Κουντουριώτης (66' Πίσπας), Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας (83' Παπανικολάου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης.

Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 2-1 τον Πανιώνιο
EUROKINISSI SPORTS


Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 2-1 τον Πανιώνιο
EUROKINISSI SPORTS

Πλήθος κόσμου στην Αργυρούπολη

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Αργυρούπολης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των δυο ομάδων. Μεταξύ αυτών ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας ο οποίος θέλει να βλέπει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί για τις κλήσεις του στην Εθνική Νέων.

Επίσης εκεί ήταν οι Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φρατζέσκος, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, Δημήτρης Μάρκος από πλευράς Παναθηναϊκού αλλά και ο παλαίμαχος άσος των πράσινων και πρώην προπονητής του τριφυλλιού Στράτος Αποστολάκης. Ακόμα πλήθος σκάουτ είδε από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και η Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 6-1
Αστέρας - ΑΕΛ 3-2
ΑΕΚ - Πλατανιάς 0-1
Λεβαδειακός - Ηρακλής 0-1
Παναιτωλικός - Ξάνθη 3-2
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-2

Κυριακή 27 Νοεμβρίου
11:00 Ολυμπιακός - Κέρκυρα
11:30 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. Παναθηναϊκός 9 24
2. Ολυμπιακός 8 22
3. Ατρόμητος 8 19
4. Πανιώνιος 9 16
5. Αστέρας 9 15
6. Παναιτωλικός 9 14
7. ΑΕΛ 9 14
8. ΠΑΟΚ 8 14
9. Πλατανιάς 9 10
10. Κέρκυρα 8 9
11. Κέρκυρα 7 6
12. Πλατανιάς 6 5
13. Λεβαδειακός 6 4
14. Βέροια 6 3
15. ΠΑΣ Γιάννινα 6 2
16. Ηρακλής 7 0

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ