ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένουν πληρωμές στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει ενημερωθεί ότι η διοίκηση θα πληρώσει το μεσημέρι της Παρασκευής. Παίρνουν έναν μισθό οι εργαζόμενοι στο Κορωπί.

Εν αναμονή των πληρωμών βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Η τελευταία ενημέρωση που έχει δοθεί από τα διοικητικά στελέχη κάνει λόγο για την καταβολή χρημάτων, σήμερα (2/3) το μεσημέρι.

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο περιμένουν να δουν κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν θα τηρηθεί η υπόσχεση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι σίγουρο εάν η διοίκηση θα εξοφλήσει τη δόση του Οκτωβρίου (το 60%) ή θα πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος και θα μείνει ένα μικρό υπόλοιπο για τις επόμενες μέρες. Εξυπακούεται πως σε μία τέτοια περίπτωση, ίσως να προκύψουν αντιδράσεις από ορισμένους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, έναν μισθό αναμένεται να πάρουν οι εργαζόμενοι στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και το προσωπικό της ακαδημίας. Αυτοί είναι και οι πιο ταλαιπωρημένοι, αφού καθημερινά έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση για να μεταβούν στον τόπο της εργασίας τους.

Το ποσό που θα μοιραστεί από την ΠΑΕ ξεπερνά τις 500.000 ευρώ και προέρχεται από χρηματοδότηση μέσω του Γιάννη Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος έχει εγκρίνει το σχετικό κονδύλι και απομένει η εκταμίευση του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ