ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει χρήματα από τους Γουακάσο και Μολέντο

Περιμένει χρήματα από τους Γουακάσο και Μολέντο

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές υποθέσεις στο τελικό στάδιο και απομένει η ρευστότητα για τις κλείσει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Σε εβδομάδα εξελίξεων προσδοκά να μπει ο Παναθηναϊκός, ώστε να αρχίσει η διευθέτηση των εκκρεμών υποθέσεων για τη διαμόρφωση του ρόστερ. Το "κλειδί" για τη συνέχεια βρίσκεται στις πωλήσεις και κυρίως στους Μουμπάρακ Γουακάσο και Ροντρίγκο Μολέντο.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει εκδηλωθεί σοβαρό ενδιαφέρον, για τον Γκανέζο χαφ από την Αγγλία και για τον Βραζιλιάνο αμυντικό από τη Μπεσίκτας. Ο Παναθηναϊκός συζητά την παραχώρηση τους έναντι υψηλού αντιτίμου και απαιτεί μεγάλη προκαταβολή, για να τη διαθέσει στις μεταγραφές.

Άλλωστε, η έλλειψη ρευστότητας δεν επιτρέπει το κλείσιμο συμφωνιών, όπως στις περιπτώσεις των Κολοβέτσιου και Λίλα. Ο Λυμπερόπουλος τις έχει φέρει στο σημείο που απομένει το οικονομικό σκέλος και μία πώληση με αρκετά έσοδα, θα του παράσχει την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων.

H Ρέντινγκ και η Σουόνσι δείχνουν διάθεση να πληρώσουν περισσότερα από 1.000.000 ευρώ για τον Γουακάσο, όμως δεν φτάνουν στο 1.500.000 που ζητά ο Παναθηναϊκός. Βέβαια, είναι αγγλικά club και έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την προσφορά τους, για να αποκτήσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος καλοβλέπει την Αγγλία…

Όσον αφορά τη Μπεσίκτας, η επαφή με τον Παναθηναϊκό είναι επιβεβαιωμένη, αλλά το ζητούμενο σχετίζεται με την προσφορά της. Ο κορυφαίος στόπερ του Τριφυλλιού δεν πρόκειται να ξεπουληθεί και τα 2.500.000 ευρώ μοιάζουν το χαμηλότερο όριο που πρέπει να υπερβεί η τουρκική ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ