ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει την κλήση για υπογραφή ο Κολοβέτσιος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Δυσαρέσκεια για Μασούντ, στασιμότητα με Κλωναρίδη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μεταξύ του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Δημήτρη Κολοβέτσιου υπάρχει προσέγγιση, ώστε ο 25χρονος αμυντικός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Σε κανονικές συνθήκες, η μεταγραφή θα είχε ολοκληρωθεί, όμως η οικονομική πολιτική της ΠΑΕ επιτάσσει πρώτα την αποχώρηση του Τελάντερ και μετά την απόκτηση του Κολοβέτσιου.

Ωστόσο, μετά την απόφαση για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μαρινάκη, ενδέχεται να επισπευστεί η συμφωνία με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ. Δηλαδή, ο Κολοβέτσιος να υπογράψει άμεσα με τον Παναθηναϊκό και να μην περιμένει την εκκρεμότητα με τον Τελάντερ.

Για τον Δανό στόπερ, ο Λυμπερόπουλος επεξεργάζεται το σενάριο του δανεισμού του, με την κάλυψη ενός μέρος της αμοιβής του από τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα εμφανιστεί ομάδα να τον αγοράσει, μετά από μία σεζόν με τόσα προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει προθυμία να λύσει το συμβόλαιο του, από την ανησυχία μήπως δεν βρει πρόταση.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΝΤ

Οι δηλώσεις του Σοτζέι Μασούντ στον ιρανικό Τύπο προκάλεσαν δυσαρέσκεια στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού. Διότι εκτιμούν πως με τον τρόπο που εκφράστηκε ο 33χρονος επιτελικός χαφ, προσπαθεί να εκβιάσει την καλύτερη πρόταση για το μέλλον του και επιχειρεί να βάλει τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο στη διαδικασία του πλειστηριασμού. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους «πράσινους». Όπως και να έχει, ο Μασούντ έχασε «πόντους» για την απόκτηση του, όμως μένει στο «κάδρο».

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ

Η παραμονή του Βίκτωρα Κλωναρίδη παραμένει προτεραιότητα για τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, όμως δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στη διαπραγμάτευση. Η Λανς επιμένει να ζητά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων υπό τη μορφή προκαταβολής, μία προϋπόθεση που ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Επιπλέον, μεταξύ του Λυμπερόπουλου και του μάνατζερ του Κλωναρίδη ακόμα δεν έχει επιτευχθεί πλήρης συμφωνία. Η διαφορά θεωρείται διαχειρίσιμη, όμως πρόκειται για μία λεπτομέρεια που ίσως έχει τη σημασία της. Όσο περνάει ο καιρός και δεν κλείνει το ζήτημα, είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής να εξετάζει και όποιες άλλες επιλογές έχει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ