ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει τη σειρά του για αποχώρηση ο Καμπετσής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ντόρτμουντ ΙΙ επιστρέφει στη Βεστφαλία την Παρασκευή (13/7) και ο Αργύρης Καμπετσής θα μάθει νεότερα για το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η Ντόρτμουντ ΙΙ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους την Πέμπτη (12/7) και την Παρασκευή (13/7) επιστρέφει στη Βεστφαλία. Αυτό θα σημαίνει αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ, όπως έχει προαναγγείλει ο προπονητής, Γιαν Σίβερτ, για να μειώσει τον αριθμό στους 25 ποδοσφαιριστές, διότι μέχρι στιγμής έχει περισσότερους από 30.

Ωστόσο, η αρχή έγινε πριν καν η ομάδα αποχωρήσει από την Αυστρία. Ο 21χρονος αμυντικός Πάτερσον Τσάτο παραχωρήθηκε δανεικός στην Sportfreunde Lotte, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας.

Ο Καμπετσής συγκαταλέγεται σε αυτούς οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα "κοπούν" από τον Σίβερτ και θα δοθούν με δανεισμό. Ασφαλώς, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον 19χρονο στράικερ και περιμένει να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει κάνει προεργασία με τους ιθύνοντες της Ντόρμουντ, αλλά η διαπραγμάτευση παραμένει σε εκκρεμότητα. Οι Γερμανοί παράγοντες ζήτησαν ενοίκιο από τον Νταμπίζα, όμως αυτός προσπαθεί να πάρει τον Καμπετσή χωρίς αντίτιμο, με στήριγμα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα πράσινα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ